Move møbler

Møbler

Akvariemøblerne til MOVE er designet til det moderne hjem og til det moderne menneske. Vore produkter bygger ikke alene på årtiers erfaring inden for akvaristik, men også på århundredes udvikling og tradition indenfor dansk design og møbelhåndværk.

Møblerne til MOVE fås i en hvid- eller sort-lakeret udførelse og leveres i flg. størrelser:

  • 100x50x79 cm, med 2 låger til 100x50 cm akvarie
  • 130x50x79 cm, med 2 låger til 130x50 cm akvarie
  • 160x60x79 cm, med 3 låger til 160x60 cm akvarie
  • 200x60x79 cm, med 3 låger til 200x60 cm akvarie

Alle MOVE møblerne er forsynet med en eller 2 hylder samt én udtagelig skillevæg. Den udtagelige skillevæg er to-delt. Hvis du således har brug for et stort rum til. f.eks en filtersump fjerner du blot den bagerste del af skillevæggen og lader den forreste stå tilbage som understøtning af dit akvarium.

Af hensyn til skabets holdbarhed anbefaler vi altid at en evt. filtersump forsynes med tætsluttende låg. Alternativt kan du montere en ventilator der konstant fjerner den fugtige luft inden i skabet. Hvis der er en risiko for vandspild inde i skabet, kan du med fordel fuge alle samlinger og huller i skabet med en egnet silikone. I øvrigt er det altid en god ting at tørre spildt vand op med det samme. Selvom møblerne er lakeret med flere lag lak, er de dog ikke bestandige for længere tids vandpåvirkning.

 

Materialer

De karakteristiske solide gavlplader er fremstillet i 35mm lakeret MDF og lågerne i 19mm MDF. Alle indvendige dele samt bagsider er fremstillet i en 18mm hvid melaminplade. Derfor fremstår møblerne altid hvide og lyse indvendigt.

Hængsler

Gennemføringshuller

På bagsiden af møblerne finder du to store gennemføringshuller. Dem kan du bruge til at føre ledninger og filterslanger ind og ud af skabet. Hvis du vil undgå at have slangerne til at gå ud gennem skabet og op langs bagsiden af akvariet, kan du med fordel slutte slangerne direkte til akvariet gennem hullerne i bundglasset på dit MOVE akvarium. Møblerne er da også forberedt til dette, da hullerne i toppladen allerede er boret.

Gennemføringshuller

Kraftige og elegante hængsler

Hængslerne har en indbygget fjeder, der får lågen til at springe op når du trykker på den.

Hængsler

Push to open

Magneten holder lågen lukket. Ved et let tryk får den døren til at springe op.

Push to open

 

 

Tilbehør

StillebenMOVE møblerne er designet til at blive opstillet uden stilleskruer. Er dit gulv skævt, eller er der risiko for vandspild på gulvet, kan du enten justere/klodse det op ved hjælp af egnede afstandsstykker. Du kan alternativt købe et sæt indstillelige ben, der let monteres bag skabets sokler. Se evt. under afsnittet om tilbehør for yderligere information.

Nb. Ved opstilling på eftergivende trægulve anbefaler vi ikke at der anvendes stilleskruer. Stilleskruerne overfører vægten og dermed trykket på nogle ganske små områder (punktbelastning), hvilket kan få gulvbrædderne til at sætte sig med tiden. Ved opstilling på vanskelige trægulve anbefaler vi derfor, at møblet klodses op under hele dets længde og bredde. På dén måde fordeles vægten over et meget større område.