MOVE akvarier

 

I samarbejde med dygtige kreative danske designere har vi skabt et unikt akvarium.

Et tidløst og funktionelt design i kombination med ædle og holdbare materialer giver den bedste ramme for din hobby.

Move

 

MOVE er et nyt elegant designer-akvarium

Med udgangspunkt i et tydeligt dansk design og en høj funktionalitet har vi udviklet dette nye “top of the art” akvarium.

De gedigne og smukt forarbejdede gavlstykker i massivt aluminium understreger på bedste måde ønsket om at skabe et akvarium af meget høj kvalitet. Den høje funktionalitet kommer til udtryk ved bl.a.:  Fuld åbning af låget, der gør den daglige pleje og vedligeholdelse af akvariet let og uproblematisk, - elegante foderdæksler der også kan anvendes til f.eks. en foderautomat, - en ekstra høj bundramme der let skjuler gruskanten, - smukt integrerede ledning/slangeåbninger i akvariets bagside, - borede huller i bundglasset der muliggør direkte tilslutning af filterpumper, - aftagelige tværstivere der giver let og uhindret adgang når akvariet skal indrettes og ikke mindst det faktum, at lyset helt frit kan placeres efter ønske og behov.

MOVE kan leveres med LED’s og/eller LUMAX LED-lys, og antallet af armaturer kan helt tilpasses individuelle ønsker og behov. Begge belysninger leveres også i en dæmpbar version, så du kan anvende en af vore controllere til at simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Vi har ladet undersiden af akvariets låg hvidlakere, for på denne måde at sikre en maksimal refleksion og udnyttelse af lyset fra lamperne.

spacer

MOVE varianter

MOVE leveres i 4 størrelser og i 2 farver. Du kan vælge mellem sort og hvidt låg og møbel. Aluminiumsprofilerne på selve akvariet er dog altid i naturelokseret børstet udførelse.

Du kan få MOVE i følgende størrelser: 

  • 100x50x55cm.  275 liter
  • 130x50x55cm.  360 liter
  • 160x60x60cm.  576 liter
  • 200x60x60cm.  720 liter

Du finder nærmere information om MOVE-møblerne under afsnittet møbler.

 

MOVE belysning

Du kan vælge mellem LUMAX eller LED's belysningerne. Du kan naturligvis også vælge en kombination af de to lyskilder. Der er plads til mange lysenheder på et MOVE akvarium. Det er derfor ikke et problem at få lys nok til selv de mest lyskrævende planter og koraller. Under afsnittet belysning finder du nærmere information om mulighederne.

Move belyening

Filtertilslutning gennem bundglasset

MOVE akvariet leveres som standard med huller i bundglasset (100cm, 130cm og 160cm. med 3 stk. og 200cm. med 4 stk.). Hullerne gør det let og sikkert for dig at tilslutte selv de største filterpumper eller anvende en åben filtersump i skabet nedenunder. Ønsker du ikke at anvende hullerne følger der solide og sikre propper med akvariet når du køber det.

Move propper i bundglas

 

Sådan bruger du hullerne i bunden

Vælger du at tilslutte dit filter ved hjælp af hullerne, findes der flere muligheder. Klik på linket for at få vist forslag og tegninger med bestillingsnumre osv. til de nødvendige tilbehørsdele.  

Se mulighederne

Praktisk

Hvis du ikke ønsker at bruge hullerne i bunden til filterpumpens slanger, men i stedet ønsker at føre dem ud bag akvariet på traditionel vis, kan du bruge de to slangegennemføringer på akvariets bagside. 

Bemærk at hullerne ikke er beregnet til slanger større end ca. 16-18 mm. Når du ikke bruger åbningerne er de lukket med et smukt låg i massiv aluminium. 

Move belyening

Foderdæksler

Smarte foderdæksler i låget gør den daglige fodring til en leg. Du kan let skille dækslerne ad for rengøring og hvis du ønsker at anvende en foderautomat kan du også bruge hullerne til det. 

Move belyening

Kvalitet

De elegante gavlstykker i massiv aluminium understreger det unikke design og forstærker indtrykket af et virkeligt kvalitetsprodukt. 

Move belyening

Gennemtænkt

Lågets underside er altid hvidlakeret. Således udnyttes lyset fra lamperne optimalt og der sikres en jævn og fuldstændig spredning af lyset over hele akvariets vandoverflade.

Move belyening

Solidt

De solide hængsler i kraftig aluminium og med skruer i rustfrit stål sikrer uproblematisk åbning og lukning af låget.

Move belyening

Holdepinde

De to holdepinde sikrer fuld åbning af låget, så den daglige pasning af akvariet kan ske let og ubesværet.

Move belyening

 

Praktisk i hverdagen

Lyset placeres i sin enkelthed blot ovenpå tværstiverne. På denne måde kan du let placere lyset præcist som du ønsker det. Du kan naturligvis også tilføje flere lysarmaturer eller LED enheder, hvis du har behov for mere lys.

Når du skal arbejde i akvariet skubber du bare armaturerne eller LED enhederne tilbage mod akvariets bagside. Du kan evt. også lægge dem ovenpå hinanden. På den måde får du masser af plads til at arbejde, samtidig med at akvariet fortsat er oplyst, så du kan se hvad du laver ...

Dæmpbar