Fusion møbel

Møbler til FUSION

Akvariemøblerne til FUSION er designet til det moderne hjem og til det moderne menneske. Det minimalistiske design med de store rolige flader i kombinationen med den elegante aluminiumsprofil mellem lågerne gør FUSION møblet til en sikker vinder.

Møblerne til FUSION leveres alene i en hvid udgave og i flg. størrelser:

  •   80x40x69 cm, med 2 låger til  80x40 cm akvarie
  • 100x50x75 cm, med 2 låger til 100x50 cm akvarie
  • 130x50x75 cm, med 2 låger til 130x50 cm akvarie
  • 160x60x75 cm, med 3 låger til 160x60 cm akvarie
  • 200x60x75 cm, med 3 låger til 200x60 cm akvarie

 

Materialer

FUSION møblerne er fremstillet i en solid hvid melaminplade. De bærende dele er 19mm tykke og låger og hylder 16mm. Det karakteristiske afstandsstykke mellem lågerne er en massiv aluminiumsprofil med integrerede false, der gør det let at få fat i lågernes kanter. Der er limet kantbånd på alle møblets kanter. Også dem der ikke ses! På denne måde er FUSION møblerne ekstra godt sikret mod vand- og fugtskader.

Fusion

Fusion

Gennemføringshuller

På bagsiden af møblerne finder du to store gennemføringshuller. Dem kan du bruge til at føre ledninger og filterslanger ind og ud af skabet. Ligeledes er der et hul i skillepladen, således at du let kan trække ledninger og slanger mellem skabets indvendige rum.

Fusion bagfra

Justerbare fødder

Alle FUSION møbler er forsynet med kraftige integrerede fødder, der let justeres indefra skabet, selv efter at akvariet er stillet op.

Husk at være yderst agtpågivende ved opstilling på eftergivende trægulve. Stilleskruerne overfører vægten og dermed trykket på nogle ganske små områder (punktbelastning), hvilket kan få gulvbrædderne til at sætte sig med tiden.

Justerbare fødder

Hylder

Alle FUSION møblerne leveres med to eller tre hylder, som du kan placere hvor du har lyst.

Hylder