FUSION akvarier

 

Med FUSION fortsætter vi vores lange tradition med at bruge aluminium som det centrale designelement. Kombinationen af et stilrent design og moderne materialer sikrer et smukt akvarium i et særdeles attraktivt prisniveau – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Move

 

FUSION, et nyt elegant designer-akvarium

Med udgangspunkt i det anerkendte design fra MOVE serien, har vi udviklet dette nye akvarium.

FUSION er det prisgunstige alternativ til storebroderen MOVE. FUSION byder på flere af de samme features som MOVE, men adskiller sig på at være lidt lavere, have andre glastykkelser og ved ikke at have huller i bunden. Låget på FUSION er i modsætning til MOVE 3-delt, men stadig let at åbne og fjerne helt. De aftagelige tværstivere giver let og uhindret adgang når akvariet skal indrettes og giver endvidere mulighed for, at lysene kan placeres helt efter ønske og behov.

Som belysning til FUSION kan du bruge LED’s og/eller LUMAX lys, og antallet af lysenheder kan helt tilpasses individuelle ønsker og behov. Begge lystyper leveres også i en dæmpbar version, så du kan anvende en af vore controllere til at simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Som på MOVE er undersiden af akvariets låg hvidlakeret, for på denne måde at sikre en maksimal refleksion af lyset fra armaturerne.

spacer

FUSION varianter

Du kan få FUSION i følgende størrelser: 

  •   80x40x45 cm · 144 liter · 6 mm glas
  • 100x50x50 cm · 250 liter · 8 mm glas
  • 130x50x50 cm · 325 liter · 10/8mm glas
  • 160x60x60 cm · 576 liter · 12/10mm glas
  • 200x60x60 cm · 720 liter · 12/10mm glas
  • 200x75x60 cm · 900 liter · 15/10mm glas

Møblet til FUSION fremstilles i hvid 19 mm melaminplade. Blændstykket mellem lågerne er en lækker aluminiumsprofil med false der gør det let at få fat i lågens kant. Møblet vil også kunne anvendes til MOVE.

Der er 2-3 hylder samt justerbare ben til alle møblerne. Gennem hullerne (ø 6 mm ) i bundpladen kan benene justeres fra indvendigt i skabet.

 

 

 

FUSION belysning

Du kan vælge mellem LUMAX eller LED's belysningerne. Du kan naturligvis også vælge en kombination af de to lyskilder. Der er plads til mange lysenheder på et FUSION akvarium. Det er derfor ikke et problem at få lys nok til selv de mest lyskrævende planter og koraller. Under afsnittet belysning finder du nærmere information om mulighederne.

Fusion belyening

Praktisk

På bagsiden af akvariet finder du slange- og ledningsgennemføringen, hvor der er god plads til selv de største slanger. Bruger du indvendige pumper, har du ikke brug for så stor en åbning, og du kan lukke hullet let og elegant med det medfølgende låg.

På de to største akvarier har vi lavet 2 åbninger for at give dig mulighed for at føre slanger ind i begge ender af akvariet.

Fusion

Foderdæksler

De 2 smarte foderdæksler i låget gør den daglige fodring til en leg. Du kan let skille dækslerne ad for rengøring og hvis du ønsker at anvende en foderautomat kan du også bruge hullerne til det. 

Move belyening

Låg

Låget på FUSION udgøres af den 12 cm brede aluminiumsprofil med hvide kompositplader på begge sider. Aluminiumsprofilet virker som et dobbeltsidigt hængsel, så låget kan åbnes både for og bag. Hverken låg eller aluminiumsprofil bliver fastgjort, så hele toppen kan let løftes af for uhindret adgang til akvariet.

Move belyening

Toprammer

Den nyudviklede topramme på FUSION er en helt lukket og glat aluminiumsprofil. Der er ingen kanter og sprækker vandet kan ligge på. Rammen er derfor meget let at renholde og giver et smukt og æstetisk udtryk, selv når låget er helt åbent.

Move belyening