Mark II

saltvand

Mark II saltvand

  

Mark II Saltvand - Design, kvalitet og funktionalitet

MARK II saltvandsakvariet er grundlæggende det samme som ferskvandsakvariet. Dog er der i bunden af akvariet boret 2 huller således at vandet kan renses i en filtersump der placeres i skabet under akvariet.

Over hullerne er der limet et tekniktårn med overløbskam, der sikrer en lydsvag og sikker vandtransport til og fra sumpen. MARK II saltvandssættet leveres komplet med filterkam, svampe, overløbsrør, fleksibelt returløbsrør og gennemføringer. MARK II saltvandsakvariet er dog ikke kun til saltvand - modellen er naturligvis også særdeles velegnet til ferskvandsakvarier hvor der er ønske om maksimale filtreringsmuligheder!

 

Saltvandsakvarierne leveres med tekniktårn og borede huller i bundglasset. Der medfølger naturligvis filterkam, svampe og komplet rørsystem bestående af overløbsrør, fleksibelt returløbs-rør og gennemføringer.

Filterkam

Møblet til saltvandssættene har ekstra udskæringer i bagsiden for at sikre maksimal udluftning. Anvendes sump uden dækglas, eller andre åbne beholdere bør der dog monteres en ventilator for at sikre en tilstrækkelig lav luftfugtighed i skabet.

Saltvandssæt

 

 

Størrelser

Størrelser

Mark II saltvandssæt leveres i flg. 3 størrelser:

  • 100x50x55 cm. 275 liter.
  • 130x50x55 cm. 360 liter.
  • 160x55x60 cm. 530 liter.

 

  

 

 

  

Filtersump

Filtersumpen leveres ligeledes i 3 størrelser:

  • 70x30x40 cm. til 100 cm. møblet.
  • 90x30x40 cm. til 130 cm. møblet.
  • 80x35x40 cm. til 160 cm. møblet.

Belysning

Som belysningen til MARK II saltvand anvendes Effect-Light armaturerne. Vælg mellem T8 eller T5 og monter evt. ekstra grundarmaturer eller LED´s hvis der er behov for ekstra meget lys.
Se mere under afsnittet om belysning.

 

Effect-Light