Mark II

 

MARK II får akvariets fascinerende undervandsverden til at funkle på en helt ny og intens måde og akvariet bliver hurtigt og umærkeligt en uundværlig aktør i det farverige, evigt foranderlige og dog afstressende miljø, som dets blotte tilstedeværelse er med til at skabe.

Mark II

 

 

Mark II - Design, kvalitet og funktionalitet

MARK II sættet består af det sensationelle lysarmatur Effect-Light, MARK II akvariet og MARK II møblet,
i 5 forskellige størrelser og flere farver. Design, kvalitet og funktionalitet løfter her oplevelsen af planter, fisk og akvarium op til et hidtil uset niveau.

Det var intet mindre end ambitionen om at sætte ny standard inden for akvaristik, der i sin tid lagde grund til udviklingen af Effect-Line serien. Og takket være en intens indsats og et stærkt udviklingsteam er det lykkedes!  Således giver Effect-Light armaturerne op til 3 gange mere lys i akvariet end andre traditionelle lysarmaturer. Med MARK II akvariet, har vi derfor bibeholdt dette unikke armatur og blot fortsat udviklingen i retning af et mere stilrent akvarie og møbel. Aluminium har altid været et af vore foretrukne materialer. Således har vi da også ladet dette materiale være omdrejningspunktet i designet af MARK II akvariet. I modsætning til ældre generationer akvarier har vi fjernet de lodrette profiler på akvarierne og i stedet ladet glassene polere. Akvariets store gummihjørner og kraftige silikonefuger giver et solidt og imponerende indtryk, der, i kombination med at glassene i gennemsnit er blevet 50% tykkere, udstråler en meget høj og solid kvalitet - helt i tråd med moderne dansk design.

MARK II kan leveres i en særlig eksklusiv udgave til f. eks saltvandsakvarier eller ferskvandsakvarier med et stort filterbehov. Se mere under afsnittet ”Mark II saltvandsakvarier”.

 

Mark II akvarier

MARK II akvariet leveres i 5 størrelser og i 2 farver. Du kan vælge mellem sort eller sølv eloxeret akvarium og lampe.
Du kan få MARK II i følgende størrelser:

  •   80x40x50cm. 160 liter
  • 100x50x55cm. 275 liter
  • 130x50x55cm. 360 liter
  • 160x55x60cm. 530 liter
  • 200x60x60cm. 720 liter

 

MARK II møbler

Møblerne til MARK II akvarierne leveres i 3 farver: Sort, hvid og en eksklusiv udgave i ægte valnød finer. Du finder nærmere information under afsnittet Møbler.

Mark II møbel

MARK II belysning

Det unikke Effect-Light armatur leveres både til T5 og T8 rør. Ønsker du i stedet LED-belysning, eller måske en kombination af begge, kan du let bygge én eller flere LED´s ind i armaturet. Under afsnittet belysning finder du nærmere information om mulighederne.