Leds i T5

Tilbehør

Ved hjælp af det store tilbehørsudvalg finder du altid en måde du kan montere LED's over dit akvarium.

 

 

 

 

 

Sunriser

Sunriser

Oplev en solop- og solnedgang i dit akvarie, som du aldrig har set før.

Med en Effect-Line Sunriser har du mulighed for at skabe en computerstyret sol-op og -nedgang i dit akvarie. Ved hjælp af de to trykknapper og den drejbare knap bestemmer du hvornår solen skal stå op, hvornår den skal gå ned, og ikke mindst hvor kraftigt lyset skal være. Sunriseren er med til at forbedre dine fisks trivsel. Sunriseren modvirker stress blandt dine fisk, da du undgår pludselige lysforandringer, og den giver en naturlig månebelysning om natten. Sunriseren er specielt udviklet til brug sammen med alle vore dæmpbare armaturer.

 

 

T8 Adapter

T8 adapteren

Gør det muligt at montere LED's istedet for et T8 lysstofrør. Hvis du monterer en adapter i hver ende af en LED's kan du fastgøre den i dit armaturs vandtætte fatninger istedet for lysstofrøret. På den måde kan du få alle fordelene fra LED's uden at skulle bytte hele armaturet ud.
AT9021, T8 adapter til LED's, 2 stk.

 

T5 Adapter

 

T5 adapteren

Gør det tilsvarende muligt at montere LED's istedet for et T5 lysstofrør.
AT9020, T5 adapter til LED's, 2 stk.

Skrue Adapter

 

Skrueadapteren

Muliggør montering med skruer.
AT9022, adapter til skruemontage, 2 stk.

Ophængsadaptorenr

 

Ophængsadapteren

Gør det muligt at hænge LED's ned fra loftet. Adapteren følger med når du køber et af vore ophængssæt. Men hvis du vil have endnu flere LED's hængt op i skinnerne, kan du også købe dem enkeltvis.
AT9023, adapter til ophængning, 2 stk.

LED ophængt med wirer

 

 

Ophængssæt

Ved hjælp af ophængssættet AT9025 kan du hænge en enkelt LED's ned fra loftet. Sættet leveres komplet med ophængsadapterer, wirer og wirelåse.
AT9025, ophængssæt til én LED's.

3 LEDs

Ophængssæt til mange enheder

Har du brug for at hænge flere enheder op over dit akvarium har vi 3 ophængssæt der er beregnet til dette. Sættene leveres komplet med aluminiumsskinner, ophængsadapterer, wirer og wirelåse og de findes i 3 bredder til henholdsvis 3, 4 og 5 LED's. Der er god plads mellem hver LED's på skinnerne. Derfor kan du, hvis du har et meget stort lysbehov, montere ekstra enheder i profilerne. Til dette skal du blot bruge ophængsadapteren AT9023.

  • AT9026, ophængssæt, 30cm, til 3 stk. LED's
  • AT9027, ophængssæt, 40cm, til 4 stk. LED's
  • AT9028, ophængssæt, 50cm, til 5 stk. LED's